היום כבר מותר לי לספר שהייתי שותף בכמה שיגועים בעבר וליתר דיוק לא שותף כי אם הוגה יוזם ומבצע הדבר. אני יודע שזה לא יפה, אבל יש רגעים אצל גברים שהם לא אחראים לכלום ובכל זאת נותנים למופרעים זכרים להוביל העולם והנזקים אינסופיים. אצלי אני מאד מקווה שלא היו.
יום שבת, 30 במאי 2026
משפחת עמיאל המורחבת
יום רביעי, 27 במאי 2026
עיוני או מקצועי?
בכיתה ו בבית הספר היסודי דוגמא ע"ש הנרייטה סאלד, המורה והמחנכת אסתר מורינסקי אמרה לאבא שלי באספת הורים "הבן שלך יכול להיות כל דבר וללמוד איפה שירצה. הכל פתוח בפניו".
יום ראשון, 24 במאי 2026
עבודה זרה
מסתובב בעיר הגדולה שכעת די הפוכה, אבל הכל לטובה ורואה פועלים סינים עובדים על הרכבת וברור שיש ערבים ואז ראיתי מישהי עם מראה של המזרח הרחוק עם עגלה, כפפות והיא אוספת בקבוקים וזה כבר כנראה בשעות הפנויות כי היא אולי מטפלת במישהי או מישהו הזקוקים לעזרה תומכת, ויש גם כאלה מאפריקה שעובדים במסעדות ובסופרים וככה זה נראה טוב יותר וכל אלה שיש להם מה להגיד על העובדים הזרים שימשיכו להגיד. העולם מתחלק לעובדים ופחות עובדים.
מי מחליט בבית? בדיחה של דתיים
עשו סקר אמיתי בקרב 70 גברים נשואים, לגבי מי מחליט בבית אפילו למי שאין בית משלו.
העצה השבועית ובחינם לגבי שתיה
כששואלים אותי מה תשתה? אני אומר מה שאת/ה ובלי סוכר בבקשה.
יום ראשון, 10 במאי 2026
ספר חדש 80 שנה לילקוט ווהלין
ביום חמישי היה ארוע מכובד בבית ווהלין בגבעתיים. ספר חדש 80 שנה לילקוט ווהלין שהחל דרכו לפני שקמה המדינה. בחרתי להביא שני קטעים שלא נכנסו והקשורים לאבינו שמואל.
יום שבת, 9 במאי 2026
פריט קטן מתוצרת הארץ, עם היסטוריה שממשיכה לייצר עניין / בן פרידמן אתר one
עטיפת מסטיק של פלה, תוצרת פם פם מהשנים 1958 עד 1960, במצב טוב עד טוב מאוד עם בלאי קל, נמכרה לאחרונה במכירה פומבית והגיעה לסכום כולל של 42,000 שקל כולל עמלות.
הצ'ופצ'יק של הקומקום
היום החלפנו קומקום נוסף. הקודם שהחזיק כמה חודשים בלבד, פסק מלחמם. החדש נראה נפלא ובצבע הורס והמחיר כמו פיצה קטנה ושתיה. איך אתם עם קומקומים?
אבטיח קונים בעונה או לא קונים בכלל
אתמול בשבת קודש עשינו קניות לא הכי גדולות ואפילו קנינו אבטיח. כידוע לכם אני מומחה גדול לאבטיחים החל משנות השבעים ואם אתם לא מאמינים תשאלו את יוסי אפריגן נרו יאיר ואפילו את קדוש המפורסם אללה ירחמו. ביחד מכרנו אבטיחים נפלאים עם סוס ועגלה. רצינו לעשות מיליונים וזה לא כזה הצליח.
האבטיחים נמכרים סגורים לגמרי ואין חצי אבטיח. יש הרבה דרכים לבדוק אבטיח ורק אחת לדעת אם הוא טוב באמת באמת. קנינו שילמנו והלכנו בבית שלנו. פתחנו האבטיח והאמת המומחיות שלי התבררה כפגת תוקף. אבטיח ספוגי ולא אכיל. ואני שואייל מה ניתן לעשות עם האבטיח והכמעט 40 ש"ח. האם זה עוון השבת? מהי תקנת השוק? ובכלל מה אתם הייתם עושים. תודה ושבוע טוף











